Om Afsætningspinde.dk

Afsætningspinde.dk er en del af virksomheden Dansk Rundtræ I/S. ​Vi har leveret træ til hele landet siden 1968 og har stor erfaring og ekspertise inden for branchen. Vi er en af Danmarks største leverandører af rundtræ inden for rafter og hegn, og vi er kendt for at levere træ af højeste kvalitet til den rigtige pris og til den rette tid.

På grund af stor efterspørgsel er vi også begyndt at specialisere os i afsætningspinde til brug i byggeprojekter, vejarbejde mm.

Høj kvalitet og god service

Vi lægger stor vægt på kvalitet og god service. Det er vigtigt for os at kunne levere træ af høj kvalitet til vores kunder, hvorfor vi får importeret træ fra hele Europa. Vi leverer blandt andet træ fra Sverige, Polen, Rumænien, Estland, Letland og Rusland.​

På samme vis bestræber vi os efter at tilbyde vores kunder den bedste service med hurtig leveringstid fra dag til dag, produktmål efter kundens ønske og behov og konkurrencedygtige priser.

Vi overholder alle aftalte leveringstider og aftaler om produkt og pris.

Kontakt os for nærmere information

Vil du vide mere om Afsætningspinde.dk eller Dansk Rundtræ I/S, eller har du spørgsmål til en levering, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 43 99 00 40.

​Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.​​

Kontakt os​

Hørsvinget 10

2630 Taastrup

Telefon: 43 99 00 40

E-mail: rundtrae@mail.dk

CVR: 28275625

Åbningstide

Sommer tider, April - Oktober

Mandag - torsdag 6:00 - 16:00​

Fredag 6:00 - 14:00​​

Vinter tider, November - Marts​

Mandag - torsdag 7:30 - 16:00​

Fredag 7:30 - 14:00​​